Despre Mine

Cetățean al Terrei de 31 32 33 de ani, căsătorit cu o femeie specială, localizat preponderent în Cluj-Napoca de peste 1 deceniu, bihorean la origini, absolvent al Universității Babeș-Bolyai (licența la Informatică-Economică și masterul la Sisteme de Asistare a Deciziilor Economice) și, profesional, pe scurt, mă ocup cu soluții care au la bază date: dezvolt soluții, planific și coordonez implementări. 

Sunt un tip principial, pragmatic, foarte ambițios, caut mereu să mă dezvolt și să(-mi) pun întrebările potrivite pentru a aduce plus-valoare unei discuții, unui grup, unei comunități dar și mie. Pot spune că îi voi fi mereu recunoscător mamei mele pentru educația, sprijinul și încrederea oferită.

În 2021-2022 am început să iau sportul în serios. Motivul principal a fost conștientizarea pe bune a importanței sănătății și a faptului că fără sport/mișcare nu am cum să ajung la 100 de ani.

Călătoritul pentru mine e un mod de a trăi viața. Vreau să ajung la 50 de țări vizitate până la 40 de ani, vezi aici detalii despre călătoriile mele și la câte țări am ajuns.

Frumusețea aceste planete este nemaipomenită, avem parte de o varietate fantastică de locuri, obiceiuri, tradiții, moduri de a trăi și de a vedea viața.

Avem Raiul pe Pământ și prea puțini văd asta din păcate.

Cred cu tărie în puterea unui grup, în ”buturuga mică răstoarnă carul mare”. Din păcate asta e marea problemă a noastră a românilor, nu reușim să ne coagulăm suficient de bine ca să “mutăm munții”. Voi mai scrie alte astfel de gânduri aici

Cred în importanța responsabilității individuale pentru binele colectiv.

Cred că putem să facem lucruri mărețe, atât individual, cât și colectiv. 

Cred că fiecare dintre noi poate reuși să se autodepășească zilnic și să aibă într-un final o viață mai apropiată de ceea ce-l inspiră, împlinește, bucură.

Cred totodată că fiecare individ e unic, cu repere, emoții și perspective diferite ale vieții. Important e să fim fericiți.

Scopul acestui site 

  • idei scrise pentru eventuala îmbunătățire, străpungere a conștiinței individuale și colective
  • poate reușesc să inspir pe cineva să acționeze într-un mod pozitiv
  • îmi îndeplinesc o dorință mai veche (am cumpărat acest domeniu în martie 2016)
  • îmi doresc să trăiesc într-o lume mai conștientă, responsabilă și mai educată, axată pe dezvoltare continuă dar și pe binele comun 

Declinarea responsabilității 

Fiecare dintre noi e diferit și poate interpreta diferit orice propoziție, orice acțiune, orice faptă.

Plănuiesc să vă arăt cum investesc, ce sport fac, pe unde călătoresc, să vă expun cum gândesc unele aspecte dar toate astea sunt acțiunile mele și nu sunt responsabil de acțiunile voastre. Practic nimic de pe site nu e o recomandare. 

Fiecare trebuie să gândească cu creierul lui și să acționeze întocmai.

Hai să facem treabă!